چهارشنبه 31 ارديبهشت 1404   18:27:48

( جهش تولید با مشارکت مردم )

print

به همت مرکز آموزش های کاربردی؛

دوره کوتاه مدت «عاشورا و قیام امام حسین (ع) از منظر فرق و مذاهب اهل سنت» برگزار می شود

  • خلاصه :مرکز آموزش های کاربردی دفتر تبلیغات اسلامی دوره کوتاه مدت «عاشورا و قیام امام حسین (ع) از منظر فرق و مذاهب اهل سنت» تحت عنوان مطالعات تطبیقی فرق و مذاهب اسلامی را با همکاری مؤسسه مطالعات و آموزش های تطبیقی أحسن به مناسبت ماه محرم برگزار می نماید.
به گزارش پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی ( تبلیغ نیوز )، به همت مرکز آموزش های کاربردی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و با همکاری مؤسسه مطالعات و آموزش های تطبیقی أحسن به مناسبت ماه محرم، دوره کوتاه مدت «عاشورا و قیام امام حسین (ع) از منظر فرق و مذاهب اهل سنت» تحت عنوان "مطالعات تطبیقی فرق و مذاهب اسلامی" برگزار می شود.
گفتنی است این دوره در ۱۰ جلسه به صورت رایگان، آفلاین و با تدریس حجت الاسلام و المسلمین دکتر سیدمهدی علیزاده موسوی صورت خواهد پذیرفت.
علاقه مندان جهت شرکت در این دوره می توانند تا تاریخ 31 تیر ماه 1403 از طریق مراجعه به صفحه مرتبط با این دوره در تارنمای مرکز آموزش های کاربردی به نشانی https://el.balagh.ir/doreh/7075 اقدام نمایند.
 
امتیاز دهی
 
 

آرشیو
ravabet.omomi@dte.ir
۰۲۵-۳۱۱۵۲۷۲۷ (مدیریت پرتال)
۰۲۵-۳۱۱۵۰۰۰۰ (تماس با ما)
025-31155614
ایران قم میدان شهداء
خانه | بازگشت |
Guest (PortalGuest)

پورتال اطلاع رسانی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
مجری سایت : شرکت سیگما