دوشنبه 3 مهر 1402   17:47:29

(مهار تورم، رشد تولید)

print

استاد روابط بین الملل دانشگاه قائد اعظم اسلام آباد پاکستان:

اربعین یکی از قدرتمند ترین ابزار های سیاسی جهانی است

  • خلاصه :استاد روابط بین الملل دانشگاه قائد اعظم اسلام آباد پاکستان گفت: اربعین به یکی از قدرتمند ترین ابزار های سیاسی جهانی تبدیل شده است.
به گزارش پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی ( تبلیغ نیوز )، دکتر سید عباس قندیل در هم اندیشی بین المللی اربعین و تمدن نوین اسلامی که به همت معاونت پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی بصورت حضوری و مجازی برگزار شد اظهار داشت: دوسال پیش که راهپیمایی اربعین را آغاز کردم ناگهان خود را در جمع زوار اربعین با هدف سید الشهدا (ع) احساس می کردم و بعد هم خود را در بین یک دهکده جهانی اسلامی مشاهده می کردم و زواری را می دیدم که از جای جای جهان آمده بودند.
وی ادامه داد: اربعین به یکی از قدرتمند ترین ابزار های سیاسی جهانی تبدیل شده است و رویدادی است که با محوریت سید الشهدا (ع) همه ساله جمعیتی بین 20 تا 25 میلیون نفر در آن شرکت می کنند.
استاد روابط بین الملل دانشگاه قائد اعظم اسلام آباد پاکستان بیان داشت: اربعین این پرسش را مطرح می کند که این حسین کیست و چرا بعد از 1400 سال این حسین زنده است؟ بطوری که رویداد اربعین امروزه توجه جهانیان را بعنوان یک رویداد عظیم اسلامی به سمت حسین (ع) می برد.
وی ادامه داد: چند سال گذشته متفکرین بیش از پیش متوجه این رویداد شدند و نتیجه بصورت تمدنی نوین در حال ظاهر شدن است و در خیلی از کشورها جهانیان را متحیر ساخته و چالش ها و فرصت های جدیدی را برای گسترش فرهنگ اسلامی ایجاد کرده است.
دکتر قندیل خاطرنشان کرد: تمدن نوین اسلامی باعث شده دانشمندان جهان در ابعاد مختلفی بیش از پیش به اربعین بپردازند.
 
امتیاز دهی
 
 

نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر
آرشیو
ravabet.omomi@dte.ir
۰۲۵-۳۱۱۵۲۷۲۷ (مدیریت پرتال)
۰۲۵-۳۱۱۵۰۰۰۰ (تماس با ما)
025-31155614
ایران قم میدان شهداء
خانه | بازگشت |
Guest (PortalGuest)

پورتال اطلاع رسانی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
مجری سایت : شرکت سیگما