جمعه 1 فروردين 1404   23:57:00

( جهش تولید با مشارکت مردم )

print

نماینده ولی فقیه در اردبیل:

دفتر تبلیغات متناسب با نیازهای روز حرکت می کند

  • خلاصه :نماینده ولی فقیه در اردبیل گفت: تربیت نیروی انسانی حرف اول را در کار فرهنگی می زند رهبر معظم انقلاب انتظار دارند افرادی تربیت شوند که در مجامع علمی و فرهنگی به صورت هجومی ورود کنند و به بیان مطالب بپردازند.
به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم(تبلیغ نیوز)، حجت الاسلام و المسلمین دبیری فرد رئیس دفتر تبلیغات اسلامی خوزستان در حضور حجت الاسلام والمسلمین سید حسن عاملی، نماینده ولی فقیه در استان اردبیل، گزارش مختصری از فعالیت ها و رویکردهای این نمایندگی ارائه کرد.

حجت الاسلام و المسلمین عاملی در این دیدار پس از استماع گزارش بیان کرد: شما خیلی خوب کار کردید من تحسین می کنم مخصوصا اینکه مراقب هستید مطابق نیاز و بر اساس آسیب شناسی فعالیت کنید، باید فعالیت ها را با توجه به خروجی آن ارزیابی کرد و اساسا کار فرهنگی با خروجی و اثربخشی آن سنجیده می شود.

وی گفت: تربیت نیروی انسانی حرف اول را در کار فرهنگی می زند رهبر معظم انقلاب انتظار دارند افرادی تربیت شوند که در مجامع علمی و فرهنگی به صورت هجومی ورود کنند و به بیان مطالب بپردازند.

نماینده ولی فقیه در اردبیل به لزوم هوشیاری در برابر توطئه های مستمر دشمنان اسلام و انقلاب تاکید کرد و اظهار داشت: دشمنان به صورت حساب شده ای در حال فعالیت هستند، ۳۰۰۰ پژوهشکده در دنیا وجود دارد که ۵۰۰ تای آن در آمریکا است، این شبهات، و این عملیات ها و جنگ های روحی، روانی و رسانه ای از آنجا نشات می گیرد، در مقابل آنها نیز ما هم باید حساب شده کار کنیم.

وی در پایان ضمن ابراز خرسندی از این دیدار بیان کرد: ان شاء الله موفق باشید، ما هم دعا می کنیم.

 
 
امتیاز دهی
 
 

نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر
آرشیو
ravabet.omomi@dte.ir
۰۲۵-۳۱۱۵۲۷۲۷ (مدیریت پرتال)
۰۲۵-۳۱۱۵۰۰۰۰ (تماس با ما)
025-31155614
ایران قم میدان شهداء
بيشتر
خانه | بازگشت |
Guest (PortalGuest)

پورتال اطلاع رسانی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
مجری سایت : شرکت سیگما