چهارشنبه 15 آذر 1402   17:29:30

(مهار تورم، رشد تولید)

print

نماینده جنبش حماس در دانشگاه باقرالعلوم(ع) مطرح کرد:

طوفان الاقصی تغییردهنده معادلات منطقه بود

  • خلاصه :خالد قدومی نماینده جنبش حماس در ایران با حضور در دانشگاه باقرالعلوم(ع) به بیان ابعاد مختلف وضعیت فلسطین پرداخت.
به گزارش پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی ( تبلیغ نیوز )، خالد قدومی نماینده جنبش حماس در ایران با ابراز خوشحالی از حضور در جمع اساتید دانشگاه باقرالعلوم(ع) گفت: در کنار اساتید و متخصصین باید با فهم عمیق منطقه نسبت به جایگاه خود در این مقطع تاریخی آگاهی پیدا کنیم و مقصد خود را تعیین کنیم. 

قدومی خاطرنشان کرد: مقاومت مردم ما از امروز آغاز نشده است. سابقه ظلم و جنایات رژیم صهیونیستی به اوایل قرن حاضر برمی‌گردد. بعد از بیانیه بالفور بریتانیا به یهودیان وعده سرزمین مخصوص به آن‌ها را داد. در کجای دنیا شنیده‌اید که طرف سوم و یا چهارم ماجرا به یکی از دو طرف دعوا میهن و سرزمین اهداء کند. 

نماینده جنبش حماس با اشاره به پیشینه یهودیان گفت: امروزه حدود 14 میلیون یهودی در دنیا وجود دارند که 80 درصد آنان از بنی اسرائیل نیستند و به آن‌ها «اشکناز» می‌گویند. این افراد که دارای رویکرد افراطی هستند قبلا دارای دین دیگری بودند و بعد از مهاجرت از بخش مرکزی آسیا به این منطقه، یهودی شدند. این افراد ارتباطی با حضرت ابراهیم(ع) ندارند. در طرف مقابل یهودیان«سفاردیم» قرار دارند که از نسل بنی‌اسرائیل هستند و به علت پایبندی به باورهای خود از سوی رژیم صهیونیستی مورد تبعیض قرار می‌گیرند.

قدومی با اشاره به تفاوت تعلیمات یهود و تعلیمات حضرت موسی(ع) گفت: امروزه شما نمی‌توانید یهودی بشوید. برای یهودی شدن باید پدر و مادر شما یهودی باشند. این یک دین الهی نیست این یک طایفه است که توسط قوانین و رفتارهای خاص کنترل می‌شود.


وی با اشاره به حرکت به سمت استعمار نوین بعد از تأسیس پروژه غربی اسرائیل گفت: اسرائیل تأسیس شد تا با اعمال قدرت در منطقه، منافع کشورهای غربی در غرب آسیا را تأمین کند. این حضور اسرائیل تا به امروز همراه با جنایت و ظلم علیه مردم ما بوده است. 

نماینده جنبش حماس گفت: بعد از فروپاشی عثمانی، فلسطین تحت قیمومیت انگلیس بود و مقدمات مهاجرت یهودیان را فراهم کرد. بعد از مطرح شدن مسئله فلسطین در جوامع بین‌المللی، سازمان ملل در ابتدا به مسئله فلسطین پرداخت و رأی به تقسیم فلسطین به دو کشور را داد.

وی رفتار رژیم صهیونیستی را جنایت جنگی دانست و افزود: در اولین برخورد با رژیم صهیونیستی، یهودیان مسلح 639 روستا را از نقشه حذف کردند و مرتکب جنایات جنگی مختلف از جمله سوزاندن مردم در تنورها شدند و هولوکاست واقعی در فلسطین اتفاق افتاد.

قدومی افزود: روش مقاومت مجاهدان فلسطینی‌ در مراحل تاریخ متفاوت بوده است. در اوایل قرن، فقط علما و رهبران منطقه‌ای قشر مردمی را به طور پراکنده و بدون برنامه کلی علیه اسرائیل با سلاح‌های ابتدایی بسیج می‌کردند که منجر به انتفاضه‌های بزرگ می‌شد. 

وی با اشاره به برخورد دولت‌های عربی با قضیه فلسطین گفت: بعد از جنگ الغسال و نزدیکی به دروازه‌های قدس، هیچ گونه حمایتی از سوی عرب‌ها چه از طریق مواضع سیاسی، چه تأمین تسلیحات و چه بازگشایی مرزها اتفاق نیافتاد و کشورهای عربی به سوی سازش با اسرائیل و عادی سازی روابط حرکت کردند.

نماینده حماس به بیان وضعیت غزه قبل از طوفان الاقصی پرداخت و گفت: آب غزه به دلیل سرازیر شدن فاضلاب شهرک‌های صهیونیستی آلوده است و مردم دسترسی به آب سالم ندارند. قبل از طوفان الاقصی به دلیل نبودن امکانات، برق، آب و سایر امکانات حیاتی فرزندان ما جان خود را از دست می‌دادند.

قدومی در پاسخ به این پرسش که چرا مردم غزه به سمت نبرد مسلحانه حرکت کردند گفت: مردم غزه زندگی نداشتند! زندگی ذلت‌بار بود. به دلیل ادامه جرایم جنگی رژیم صهیونیستی، سکوت جهانیان و ورود افراطی‌ها در دولت اسرائیل اوضاع رو به وخامت بیشتری می‌رفت و مردم فلسطین این زندگی با ذلت را نمی‌توانستند تحمل کنند.

وی افزود: مقامات اسرائیل حق زندگی برای فلسطینی‌ها قائل نیستند و طبق تفسیر خود از تلمود مردم فلسطین را موجوداتی غیرانسانی از طبقه دوم و یا سوم قشر بشر می‌دانند. یهودیان خود را نمایندگان خدا می‌دانند و کسانی که علیه آنها می‌جنگند را دشمنان خدا قلمداد می‌کنند. شما باور می‌کنید که این قشر دیپلماسی و سیاست می‌فهمند؟ این قشر زبانی جز زبان جنگ نمی‌فهمند.
قدومی با اشاره به وجود 6000 اسیر در زندان‌های رژیم صهیونیستی گفت: در میان این اسرا نوجوانان و زنان نیز وجود دارند و یکی از اهداف طوفان الاقصی تلاش برای آزادسازی این اسرا بود که این امر به وسیله به اسارت گرفتن صهیونیست‌ها و مبادله آنان با جوانان فلسطینی عملی شد. 

نماینده جنبش حماس خاطرنشان کرد: روز7 اکتبر نگاه دنیا متوجه ظلم و جنایات جنگی اسرائیل علیه مردم فلسطین شد. در این روز پنج هزار مجاهد برای اولین بار وارد مناطق اشغالی فلسطین شدند و به روش جنگ ترکیبی از دریا، زمین، هوا و جنگ سایبری رژیم صهیونیستی را غافل گیر کردند. به تعبیر مقام معظم رهبری این شکست رژیم صهیونیستی ترمیم ناپذیر بود.

قدومی گفت: بعد از حماسه طوفان الاقصی و جنایات رژیم صهیونیستی موج اعتراضات به دولت اسرائیل چه در آمریکا، چه در سایر کشورها و حتی در خود دولت اسرائیل آغاز شد و در حال حاضر اختلافات شدیدی بین مسئولین اسرائیلی وجود دارد. به عبارتی این اسرائیل آن اسرائیلی نیست که قبلا بود.

نماینده جنبش حماس در ایران طوفان الاقصی را تغییردهنده معادلات در منطقه دانست و گفت: بعد از جنگ 33 روزه همه تفاهمات و سازش‌ها به پایان رسید. بعد از آن برخی دولت‌ها سعی در احیاء تفاهمات داشتند که طوفان الاقصی با عظمت خود این معادلات را بر هم زد. 

وی با اشاره به منفور شدن اسرائیل در سطح بین‌المللی افزود: روایت فلسطین هنوز پیروز نشده است ولی علاوه بر کشورهای اسلامی، در سایر کشورها نیز نگاه مثبتی به قضیه فلسطین شکل گرفته است و حتی در کشورهای اروپایی مردم باور دارند که رژیم صهیونیستی مرتکب جنایت جنگی شده است. انشاءالله این روایت از فلسطین به وسیله طوفان الاقصی با پایانی موفقیت آمیز همراه خواهد بود و به نابودی رژیم صهیونیستی خواهد انجامید.  
 
امتیاز دهی
 
 

نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر
آرشیو
ravabet.omomi@dte.ir
۰۲۵-۳۱۱۵۲۷۲۷ (مدیریت پرتال)
۰۲۵-۳۱۱۵۰۰۰۰ (تماس با ما)
025-31155614
ایران قم میدان شهداء
خانه | بازگشت |
Guest (PortalGuest)

پورتال اطلاع رسانی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
مجری سایت : شرکت سیگما