شنبه 31 خرداد 1404   21:35:25

( جهش تولید با مشارکت مردم )

print

دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم در سال 1359 به پيروي از منويات رهبر كبير انقلاب(قدس سره) و با هدف اشاعه ارزش‌های اسلام، اقدام به افتتاح معاونت آموزش نمود و در سال 1370 شورای گسترش آموزش عالی با تأسیس موسسه آموزش عالی باقرالعلوم(علیه‌السلام) موافقت اصولی نمود.
پس از کسب موافقت اصولی، کلیه فعالیت‌های آموزشی این موسسه در قالب رشته‌های مختلف علوم انسانی و با سرفصل‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به طور رسمی آغاز شد و پس از سال‌ها تلاش و توسعه موسسه و کسب امتیازهای لازم، سرانجام شورای گسترش آموزش عالی در جلسه مورخ 1384/12/13 با ارتقای مؤسسه به «دانشگاه باقرالعلوم(علیه‌السلام)» موافقت نهایی نمود.
دانشگاه دارای 4 دانشکده و دو گروه مستقل آموزشی است.

مؤسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا(ع)
مؤسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا(ع) با هدف تأمین نیروی انسانی فاضل، متخصص و کارآمد در حوزه فرهنگ دینی و انسجام ‌بخشی به فعالیت‌های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم شکل گرفته است و داری 6 گروه علمی مصوب است نیز زیر نظر معاونت آموزش دفتر تبلیغات اسلامی فعالیت دارد و از جمله موسسات آموزش عالی حوزوی پرافتخار در سطح کشور است.

موسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه
مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه یکی  از خدمات ارزشمند نهاد مقدس دفتر تبلیغات اسلامی است که در راستای مأموریت های آن تاسیس شده و با بهره گیری از ظرفیت عظیم دفتر تا کنون فعالیت های خود را در بخش آموزش علوم حوزوی به بانوان جامعه اسلامی بدون وقفه ادامه داده است. 
این موسسه هم اکنون علاوه بر پذیرش طلبه در بخش عمومی (تقریبا 50 درصد) در هفت رشته تخصصی از میان خواهران طلبه، دانش پژوه دارد و اولین مؤسسه ای است که در مقطع سطح چهار پذیرش داشته است.

جهت ورود به سایت هر یک ازمجموعه های فوق بر روی لوگوی مربوطه در ذیل کلیک نمایید. 

آرشیو

مهمتر از جنگ تکنولوژی، جنگ رسانه‌ای است

به مناسبت بزرگداشت عید امامت و ولایت و بزرگداشت شهدای مظلوم جنایت تروریستی رژیم خبیث اسرائیل علیه کشورمان مراسمی در موسسه معصمومیه برگزار گردید و کارشناس علوم سیاسی به تشریح وقایع اخیر پرداخت.

فقه حکومتی، رویکردی تمدنی برای درک نسبت میان قدرت و شریعت است

عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم (ع) گفت: فقه حکومتی در زمانه ما از جایگاهی حیاتی برخوردار شده است. این فقه نه تنها به عنوان دانشی برای حل مسائل روزمره، بلکه به عنوان رویکردی تمدنی برای درک نسبت میان قدرت و شریعت در منازعات فکری و اجتماعی به شمار می‌آید.

آیت‌الله فاضل لنکرانی: فقه اجتماعی، بُعد اصلی فقه اهل‌ بیت(ع) است

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) با تأکید بر ضرورت توجه حوزه و دانشگاه به فقه اجتماعی، این بخش از فقه را بُعد اصلی فقه اهل‌بیت (ع) دانست و گفت: اگر فقه اجتماعی به‌درستی استخراج و دنبال نشود، حقیقت فقه فهمیده نخواهد شد.

رشته مطالعات عدالت اجتماعی در دانشگاه باقرالعلوم(ع) راه اندازی شد/ حوزه باید ورودی قوی در زمینه عدالت اجتماعی داشته باشد

عضو هیأت علمی گروه مطالعات عدالت از راه اندازی و تصویب رشته مطالعات عدالت اجتماعی در مقطع کارشناسی ارشد توسط وزارت علوم خبرداد و گفت: این رشته مهرماه امسال در دانشگاه باقرالعلوم(ع) برگزار می شود.

اختتامیه اجلاس بین‌المللی حقوق بشر با تأکید بر رهیافت شرقی، گام جدید برای همکاری‌های فرهنگی جهانی

نخستین اجلاس بین‌المللی حقوق بشر در رهیافت شرقی با حضور مقامات و نخبگان علمی با هدف بررسی چالش‌ها و کاستی‌های نظام‌های غربی حقوق بشر و معرفی راهکارهای مبتنی بر اصول اسلامی و شرقی برگزار شد.

استاد واعظی: حقوق بشر ابزاری برای بسط سلطه سیاسی و نظامی غرب شده است

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان اینکه قرائت واگرایانه و ناصواب از دین می‌تواند مانع تحقق ایده حقوق بشر شرقی شود، گفت: این رسالت عالمان دینی و طلایه‌داران مکاتب فلسفی است تا عناصر گفتمانی درون هر دین را بیابند و با مدد به آن زمینه تعامل و همگرایی و وصول خطوط مشترک را اصطیاد کنند.

آنچه در روز دوم اجلاس بین‌المللی «حقوق بشر در رهیافت شرقی» گذشت؟

اجلاس بین‌المللی «حقوق بشر در رهیافت شرقی»، یک روز پس از افتتاحیه در تهران و حسینیه الزهرا(س) سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و حضور ۴۳ مهمان خارجی از ۲۳ کشور و متعلق به قاره‌های آسیا، آفریقا، اروپا و استرالیا با استمرار بحث‌های کارشناسی در دانشگاه باقرالعلوم(ع) قم ادامه پیدا کرد.

معاون رئیس جمهور: حقوق بشر و نگاه متعالی به انسان از شرق آغاز شده است

معاون راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور گفت: شرق فرهنگی از نظر زمانی و عمق اندیشه و گفتمان می‌تواند این امر را محقق کند. این را مورخان غربی و قدیمی‌ترین مورخان عالم نوشتند که حقوق بشر از شرق شروع شد و نگاه متعالی به انسان از شرق آغاز شد.

حقوق بشر با ماهیت شرقی بخش جداناپذیر از تمدن آتی بشری است

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در نخستین دوره اجلاس بین‌المللی «حقوق بشر در رهیافت شرقی» با بیان اینکه ضعف کشورهای مدعی حقوق بشر محصول لیبرال دموکراسی و نظامات فکری وابسته به آن است، گفت: بحث درباره حقوق بشر با ماهیت شرقی به بخش جداناپذیر از تمدن آتی بشری تبدیل شده است.

12345678910...>>>
ravabet.omomi@dte.ir
۰۲۵-۳۱۱۵۲۷۲۷ (مدیریت پرتال)
۰۲۵-۳۱۱۵۰۰۰۰ (تماس با ما)
025-31155614
ایران قم میدان شهداء
خانه | بازگشت |
Guest (PortalGuest)

پورتال اطلاع رسانی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
مجری سایت : شرکت سیگما