به گزارش پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی(
تبلیغ نیوز )، حجتالاسلام والمسلمین
علیرضا فجری، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی تهران طی سخنانی در چهاردهمین نشست تخصصی حکمرانی فرهنگی و اجتماعی، در اهمیت سبک زندگی و برطرف کردن چالشهای موجود، اظهار کرد: حاکمیت میبایست تلاش کند تا دوگانههایی که در جامعه وجود دارد مانند اخلاق و حقوق و غیره را حل کند. در جایی اخلاق ممکن است این نظر را داشته باشد که به فرد کمک شود اما همان جا حقوق معتقد باشد که تمام راههای قانونی رفته شده است. بنابراین یکی از چالشهای سبک زندگی احصا این دوگانهها و ارائه راهکار مناسب برای حل آنها است.
در ادامه
ابراهیم شکرانی، دبیر ستاد فرهنگی اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز با بیان تاریخچهای از سیر بررسی سبک زندگی در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی عنوان کرد: به یکباره میتوان تحولی اساسی در سبک زندگی رقم زد بلکه سبک زندگی سنتی و سبک زندگی نوین بسیار تغییر کرده است، در حال حاضر سبک زندگی بانوان نوجوانان و دیگر اقشار جامعه بسیار متفاوت است.
همچنین،
مصطفی مصلح زاده دیگر سخنران این نشست تخصصی افزود: ابتدا باید یک وضعیت شناسی از سبک زندگی در جامعه داشته باشیم. لذت گرایی، سودگرایی و سکولاریسم مبانی سبک زندگی غربی است که جامعه اسلامی برای مقابله با آن میبایست افراد را به گونهای تربیت کنند که به سمت کارهای ناهنجار نروند.
وی ادامه داد: دولت اسلامی میبایست برای هر ناهنجاری که تشخیص میدهد یک وظیفه هنجار ارائه دهد، همچنین مراکز تولید ناهنجاریهای اخلاقی را نیز تعطیل کند، اینها مبانی سبک زندگی اسلامی بوده که در مقابل مبانی سه گانه سبک زندگی غربی وجود دارند.
حسام الدین حائریزاده دیگر سخنران این نشست تخصصی بیان کرد: یک آسیب شناسی جدی از مشکلات سبک زندگی در ایران باید انجام شود و حاکمیت باید نظامسازی سبک زندگی اسلامی ایرانی انجام دهد و همچنین حاکمیت باید سبک زندگی صحیح را نشان داده و به آن ضریب دهد.