نوزدهمین نشست از سلسله نشست های جنبش نرم افزاری علوم عقلی برگزارگردید؛ نشست تخصصی فلسفه قدرت و حاکمیت در اسلام(جلسه ششم) فلسفه قدرت تحقق معنویت است، برای رسیدن به معنا و حقیقت عالم است.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، هجدهمین نشست تخصصی « فلسفه قدرت و حاکمیت در اسلام(جلسه ششم) » به همت اداره امور پژوهشی اداره کل پژوهش و با همکاری گروه حکمت و کلام جدید پژوهشکده اسلام تمدنی و مجمع عالی حکمت اسلامی خراسان با ارائه حجت الاسلام علی اکبر نوایی مدرس حوزه و دانشگاه و دبیری علمی عباسعلی نصرآبادی برگزار گردید.


                                                                                      

در ابتدای این نشست نصرآبادی خلاصه ای از سه نشست گذشته را بیان نمود
. در ادامه حجت الاسلام نوایی به چیستی فلسفه قدرت اشاره نمود و به وجوه فلسفه قدرت پاک پرداخت.

وی در ادامه افزود: بخش های مختلف فلسفه قدرت(قدرت پاک)شامل فلسفه قدرت تحقق معنویت است، برای رسیدن به معنا و حقیقت عالم است. فلسفه دوم قدرت، مقاصد شریعت است. فلسفه سوم قدرت، هدایت کلی بشر است. فلسفه چهارم قدرت، مساله فضیلت است. فلسفه پنج قدرت، عدالت است.  فلسفه ششم قدرت، تحقق امنیت است(سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و.). فلسفه هفتم قدرت، نجات استفلسفه هشتم قدرت، تطهیر زمانه از روح ابلیسی است.

مدرس حوزه و دانشگاه به تشریح قسم اول از فلسفه قدرت که همان تحقق معنویت است پرداخت و اذعان نمود: فلسفه قدرت ایجاد یک حیات معنوی پاک برای بشریت است . باید تمام نهادهای حکومتی تبدیل به حاکمیت الهی شده و در این راه چه بسا رنج هایی را متحمل شده که در واقع این همان دولت کریمه است.
منبع: پژوهشکده اسلام تمدنی
کلمات کليدي
اخبار پژوهشکده اسلام تمدنی
 
امتیاز دهی
 
 

[Part_Lang]
[Control]
تعداد بازديد اين صفحه: 59
Guest (PortalGuest)

پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي - دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم
مجری سایت : شرکت سیگما