ظهیری
در مصاحبه با سیدمجید ظهیری رئیس پژوهشکده اسلام تمدنی مطرح شد: صیانت از مردم سالاری دینی جز با حضور حداکثری میسر نیست رئیس پژوهشکده اسلام تمدنی و مدیر گروه حکمت و کلام جدید پژوهشکده اسلام تمدنی به تبیین اهمیت انتخابات ۱۴۰۰ و راهکارها، عوامل مشارکت حداکثری مردم پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، سیدمجید ظهیری، رئیس پژوهشکده اسلام تمدنی و مدیر گروه حکمت و کلام جدید پژوهشکده اسلام تمدنی در گفتگو با واحد اطلاع رسانی پژوهشکده اسلام تمدنی به تبیین اهمیت انتخابات ۱۴۰۰ و راهکارها، عوامل مشارکت حداکثری مردم پرداخت.

ایشان در موضوع اهمیت انتخابات ۱۴۰۰ گفت:  انتخابات همیشه مهم است. در نظام های مبتنی بر مردم سالاری، تعیین سرنوشت حکمرانی، با سازوکار انتخابات به عهده و در اختیار خود مردم قرار می گیرد، از ابتدای نظریه پردازی ها درباره حکومت و در میان انواع حکومت ها، دو نوع حکمرانی مورد توجه ویژه بوده است و گویی در تقابل با یکدیگر قرار می گرفتند؛ یکی تئوکراسی یعنی حکومت خدا بر مردم و دیگری دموکراسی یعنی حکومت مردم بر مردم. جمهوری اسلامی به هر دو توجه دارد؛ لذا می گوییم مردم سالاری دینی، یعنی حکومت مردم بر مردم در چارچوبی که دین مبین اسلام (که در هویت اکثریت قاطع ایرانیان ثبت شده)، تعیین می کند. اهمیت انتخابات در حفظ این پدیده مبارک یعنی جمهوری اسلامی است.
رئیس پژوهشکده اسلام تمدنی در پاسخ به این پرسش که با وجود تمام مشکلات اقتصادی و چرا مردم باید در انتخابات مشارکت داشته باشند گفت: دقیقا بدلیل وجود همین مشکلات و به عنوان یک فرصت در ایجاد تغییر باید مردم به جد در تحول مورد نظر خود مشارکت کنند.

مدیر گروه حکمت و کلام جدید پژوهشکده اسلام تمدنی در مورد اینکه چه عواملی باعث مشارکت بالا یا پایین مردم در انتخابات می شود افزود: تضارب آرا همراه با سعه صدر و تحمل نظر مقابل و پاسخگویی نامزدهای محترم بدون عصبیت؛ صداقت با مردم و پذیرش سخن حق توسط نامزدهای محترم حتی اگر توسط رقیبشان مطرح شود، پرهیز از استفاده ابزاری از مقدسات بویژه وجود نازنین شهدای بزرگوار، پرهیز از شعارگرایی و وعده های بی پشتوانه، بدون شک از عوامل مهمی هستند که اعتماد مردم و در نتیجه میزان مشارکت را بالا می برند.

ظهیری ضرورت حضور حداکثری در انتخابات را این گونه بیان نمود: صیانت از مردم سالاری دینی جز با حضور حداکثری میسر نیست. سازوکارهای تحقق مردم سالاری دینی در هر نظامی و در مقاطعی از زمان ممکن است دچار کاستی باشند یا بشوند ولی وجود نقص یا کاستی نباید اصل مردم سالاری دینی را مخدوش نماید و حضور حداکثری مردم است که بنیاد مردم سالاری دینی را مستحکم می نماید.

 
امتیاز دهی
 
 

بيشتر

























کلیه حقوق این سایت در اختیار دفتر تبلیغات اسلامی شعبه خراسان رضوی می باشد


 

 

   
خانه | بازگشت |
Guest (PortalGuest)

دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم (شعبه خراسان رضوي)
مجری سایت : شرکت سیگما