منو
فایل ها
لینک های مرتبط












....................
اخبار
نقش صمیمیت زوجین در ازدواج پایدار و کارآمد
استادیار گروه مطالعات خانواده پژوهشکده الهیات و خانواده گفت: صمیمیت یکی از مؤلفه‌های مهم در روابط زوجین است که عدم توجه به آن در زمان مقتضی، پایداری و موفقیت ازدواج رابه مخاطره می اندازد.

ادامه ...
«کارآمدی فقه حکومتی در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب» بررسی شد
کرسی آزاد اندیشی با موضوع «کارآمدی فقه حکومتی در تحقق بیانیه گام دوم» در مؤسسه آموزش عالی حوزوی مجتهده امین اصفهان برگزار شد.

ادامه ...
شأن فقیه حاکم استنباط و اجرای فقه است
حجت الاسلام خطاط حاکم فقیه را دارای شأنیت اجرا علاوه بر استنباط دانست و گفت: همه فقها شأنیت استنباط دارند اما تنها حاکم است که می‌تواند و شأنیت اجرایی دارد.

ادامه ...
بایدها و نبایدهای پوشش طلبگی و نقش آن در سبک زندگی اسلامی
کرسی آزاداندیشی «بایدها و نبایدهای پوشش طلبگی و نقش آن در سبک زندگی اسلامی» در مدرسه علمیه خدیجه کبری اصفهان برگزار شد.

ادامه ...
چشم‌اندازی بر کارکردهای فرهنگی فرهنگ‌سازان/ باید به سمت کرسی‌های آزاداندیشی مجازی برویم
دفتر تبلیغات اسلامی یکی از نهادهای فرهنگی کشور محسوب می‌شود که با دارا بودن ظرفیت حوزه‌های علمیه، نخبگان علمی و جوانان انقلابی باید بستری برای ظرفیت‌سازی، آزاداندیشی، نوگرایی و نواندیشی پیشگامانه در فعالیت‌های دینی و پاسخگوی نیازها و مسائل روز جامعه باشد، از همین رو درمطلب فوق به بررسی و عملکرد این نهاد مهم در استان پرداخته شده است.

ادامه ...
مقاله
مرجعيت دينى و رسالت شناسى(1)
مرجعيت دينى و رسالت شناسى(2)
آزادانديشى و حوزه هاى علمى شيعه
توليد دانش
  • 1391/11/24 سه‌شنبه
    توليد دانش
    نويسنده: حسن جمشيدى / منبع: مجله حوزه شماره 149-148
رهيافت تمدنى به آزادانديشى اسلامى
نگرشى ديگر به خلاقيت و نظريه پردازى
عقلانيت و پرسش گرى
گفتار رهبری

مقام معظم رهبري: در عرصه‌ى تفكر و نظريه پردازي، ما احتياج داريم به تعدد آراء و تضارب آراء. يعنى اينكه ما ميگوئيم به يك نظريه بايد برسيم و نظريه‌ى ناب اسلامى را كشف كنيم، مبتنى بر يك مقدمات نسبتاً طولانى و گسترده‌اى است؛ كه اهم اين مقدمات همين است كه آراء متفكران تضارب پيداكند، آراء مختلفى مطرح شود؛ و اين لازم است؛ اين نشاط علمى است. نبايد تصور كرد كه ما يك پيشداورى‌اى داريم، يك چيزى را از قبل در نظر گرفته‌ايم و ميخواهيم حتماً به آن برسيم؛ نه، ميخواهيم با تضارب آراء بيابيم آنچه را كه حق است و آنچه كه درست است. بنابراين تضارب آراء لازم است. حد يقف هم ندارد. يعنى بعد از آنكه به نظر نهائى و مختار براى اين برهه‌ى از زمان رسيديم، باز احتمال اينكه آراء جديدى، نظرات جديدى، نكات تازه‌اى در آينده مطرح شود، هست؛ هيچ مانعى هم ندارد. ليكن به هر حال نياز هست به اينكه به يك جمع‌بندى قوى برسيم كه بر اساس آن، برنامه‌ريزى‌هاى درازمدت در كشور صورت بگيرد.
بيانات در دومين نشست انديشه هاي راهبردي
27/2/1390

ارتباط با ما
خانه | بازگشت | حريم خصوصي كاربران |
Guest (PortalGuest)

دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم (شعبه اصفهان)
مجری سایت : شرکت سیگما