صفحه اصلی | عضویت در خبرنامه | معرفی دفتر | پیوندها |  ارتباط با ما

 

 
 

 

 
 
       

English

العربیه

ویژه نامه

پیام روز

همایش ها

نظرسنجی

 

41.jpg
آیت الله اعرافی: با طرح‌های هوشمندانه با جریان تشیع انگلیسی مقابله شود رئیس جامعة المصطفی العالمیه بر لزوم شناسایی پایگاهی که به ضرر تشیع و مصالح عالیه اسلام اقدام می‌کند تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دفترتبلیغات اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین اعرافی رئیس جامعة المصطفی العالمیه در همایش خانواده بین الملل اسلامی، که با همکاری دفترتبلیغات اسلامی در مرکز همایش های این دفتر برگزار شد با تقدیر و تشکر از دست‌اندرکاران برگزاری این همایش با طرح این سؤال که اکنون با چه چالش‌ها و ضعف‌هایی در جامعه اسلامی روبرو هستیم خواستار بررسی و آسیب‌شناسی نقاط ضعف و قوت در همایش شد.
 وی در ادامه به برخی از چالش ها و اختلافات جوامع شیعی که نیاز به بررسی و مقابله دارند اشاره کرد.
 یک: اختلافات و چالش‌های مذهبی که در اقصی نقاط جهان شاهد آن هستیم. نداشتن یک طرح هوشمندانه و تدبیر حکیمانه یکی از ضعف‌های بزرگ ماست. ما همچنان در بسیاری از صحنه از طرح و تدبیر هوشمندانه در تعامل با مذاهب اسلامی و این چالش ضعف داریم. مهم‌ترین چالش در مقابل این امواج بیداری اسلامی این است که به جای نزاع، جنگ مذاهب شکل بگیرد و برای استعمار، بهتر از این نیست که بزرگان و شخصیت‌های بزرگ اسلامی به جان هم بیفتند و در این طرح شوم متاسفانه به اهداف خود رسیده‌اند. می‌خواهند اسلام ناب را مهار کنند و مواجهه با این به تدبیر نیاز دارد. کانون‌های فعال و شخصیت‌های با انگیزه به هوشمندی ویژه دارند.
 دو: اختلافات درونی مجامع اهل بیتی: ما غالبا شاهد چالش‌هایی در میان این دوستان هستیم. اختلاف سلیقه امر طبیعی است و ضعف مهم این است که جریانات اسلام ناب و اهل بیتی توانایی یک گفتگوی درست و وفاق در حداقل‌ها را نداشته باشند. این باعث از بین رفتن نیروهاست. توانایی برای حل مشکلات داخلی گاهی دیده نمی‌شود.
 سه: تشیع منفک از انقلاب اسلامی و به تعبیر رهبری تشیع انگلیسی: باید پایگاهی که به ضرر تشیع و مصالح عالیه اسلام است شناخته شود و برای شناسایی این تفکر تلاش کنیم. ما داعش و القاعده را به عنوان اسلام قبول نداریم و در مقابل تندروی‌ها مقابله کنیم. اندیشه‌هایی در درون تشیع است و از بیرون حمایت قرار می‌گیرد که نگاه‌های غیرصحیح دارد. این چالش بزرگ دیگر ماست. باید با طرح هوشمندانه و جریانات عاقلانه این‌ها را به حاشیه برانیم. جریان اهل بیت(ع) آرام به جلو می‌رود و بزرگترین مشکل تشیع انگلیسی و آدابی است که تولید می‌کند.
 چهارم: ابتلا به خرافات و امور موهنه: برخی از این‌ها از تشیع انگلیسی ناشی می‌شود و برخی از جهالت‌هاست. ضعف بنیه فکری تشیع پایه فکری این اندیشه است و بخشی از این‌ها به ما برمی‌گردد. علما وظیفه دارند چهره‌هایی که توانایی مقابله دارند پرورش دهند.
 پنجم: روشن فکر زدگی‌ها و تمایلات فکری و گفتمانی به سمت اندیشه‌های غربی: از اینکه در درون جامعه شیعی دیدگاه سکولاریستی ایجاد شود باید نگران باشیم.
ششم: کم اعتمادی به نیروهای بومی در مورد ترویج اندیشه اهل بیتی: دوستان نیز باید مسئولیت‌ها را بیشتر قبول کنند. از یک سو این اعتماد کم رنگ است و دوستان ما در کشورهای گوناگون به توانایی‌های خود باور نکرده‌اند.
هفتم: کمبود نیرو: ما می‌گوییم هر هزار نفر یک روحانی می‌خواهیم ما سی هزار طلبه داریم و باید سیصدهزار طلبه باشد. باید تلاش کنیم سرانه نیاز به فعال دینی که اصل آن روحانی است را افزایش دهیم. ضمن اینکه در اسلام ناب طرح جامع لازم داریم. هر کشوری باید طرح راه و عملیاتی داشته باشد و این یکی از ضعف‌های ماست و این به خود دوستان آن کشور‌ها بر می‌گردد.
 
امتیاز دهی
 
 

 
 
 

صفحه خانه   |   بانک اطلاعات   |   خدمات الکترونیک   |   محصولات فرهنگی   |   پایگاه های وب    |   روابط عمومی

 

www.dte.ir

Guest (PortalGuest)

پورتال اطلاع رسانی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
مجری سایت : شرکت سیگما