مسعودی
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی: در اندیشه ی والای مقام معظم رهبری (حفظه الله) دفترتبلیغات اسلامی بعنوان موقعیتی مرجع و پاسخگو نسبت به جامعه ایفای نقش می نماید مراسم تودیع و معارفه مسئول جدید مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی نمایندگی خراسان رضوی با حضور حجت الاسلام والمسلمین مخدوم رییس مرکز ملی پاسخگویی سوالات دینی و حجت الاسلام والمسلمین مسعودی رییس دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، پنچشنبه 12 اردبهشت 98 در این نمایندگی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی حجت الاسلام والمسلمین مسعودی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در این مراسم گفت: در ایام  سالگرد شهادت استاد علامه مطهری بایستی گفت حوزه و روحانیت خود را وامدار آن اندیشه و شخصیت گرانقدر دانسته و تلاش برای تداوم بخشی به راه شهیدانی هم چون آن شهید اندیشمند، در زمره برنامه ها و اقدامات دفتر می باشد.

وی در ادامه افزود: رسیدن به اهداف کلان دفتر و اهداف زیرمجموعه هایی همچون مرکز ملی، مرهون شناخت صحیح از جایگاه سازمان به عنوان یک مجموعه متفکر که اصلی ترین ماموریت آن تولید فکر و اندیشه و داده ی معرفتی برای تبدیل شدن به اطلاعات معنی دار در حوزه ی تفکر دینی است می باشد. هرچند دستاورد های سخت افزاری سازمان نیز در حوزه اندیشه و معرفت قابل توجه می باشد اما به نظر می رسد ماموریت نخستین ما کمک به تولید فکر و ارتقاء اندیشه ی دینی و تولید مغزافزار و نرم افزار حوزه ی معرفت می باشد.

حجت الاسلام والمسلمین مسعودی با اشاره به مرجعیت فکری دفتر تبلیغات گفت: در اندیشه ی والای مقام معظم رهبری (حفظه الله) دفترتبلیغات اسلامی بعنوان موقعیتی مرجع و پاسخگو نسبت به جامعه ایفای نقش می نماید که لازمه آن ارتباط گیری مداوم  با گروه های نخبگانی و تاثیر گذار در حوزه ی دانشی و تمدنی نظام می باشد. دفتر تبلیغات مرجعی است که در منظومه ی نهادی کشور یکی از رفرنس های اصلی به شمار آمده و در سطح نخبگانی و توده ی مردم و حوزه های علمیه و محیط های دانشگاهی از او انتظار بالایی وجود دارد.

رییس دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی خاطر نشان کرد: نکته ی دیگری که مشخصه ی سازمانی ما محسوب می شود این است که دفتر از اسناد و سیاست های بالادستی مشخصی تبعیت می کند هرچند سازمان های زیادی وجود دارند که منشورات و اسناد بالا دستی دارند اما این اسناد در مشی و رفتار آن سازمان متجلی نمی باشد اما دفتر تبلیغات سازمانی است که در رفتار و منش و فکر او سیاست های بالادستی تجلی دارد. بخشی از این سیاست ها دراز مدت و پایدار است و سازمان را به سمت نقطه های مشخصی در طی دوره ی 5ساله یا 10 ساله هدایت می کند و برخی از این سیاست ها به شکل واکنش سریع طراحی شده است که نمونه آن مشارکت دفتر در اعزام های گروهی به مناطق سیل زده و حادثه دیده اخیر در سطح کشور بود.

این استاد حوزه و دانشگاه، دفتر تبلیغات را نهادی بازخورد گیرنده و تحت نظارت دانست و گفت: این گونه نیست که ما بر اساس اسناد بالادستی، بدون نظارت و ارزیابی شایسته اقداماتی را انجام دهیم بلکه اصرار سازمان بر این است که با بازخورد گیری و ارزیابی و نظارت دائم و تحلیل داده ها، سرعت رسیدن به اهداف سازمان بیشتر و مسیر رسیدن به آنها نیز هموار شود.

رییس دفتر تبلیغات اسلامی خراسان این دفتر را نهادی چابک دانست که به شدت از تبدیل شدن به یک سازمان حجیم، سنگین و گسترده با عائله ی بسیار و با کارایی اندک پرهیز می کند و به هر میزان که در ناحیه ی متفکرین سازمان بها داده می شود و از عناصر ارزشمند و متفکر بهره گرفته می شود به همان میزان سازمان از نیروهای متوسط در سطح اجرایی فاصله می گیرد به ویژه اینکه با توجه به فضاهای نوظهور همچون رسانه و فضای مجازی و مکانیزه شدن امور، امکان تبدیل شدن بسیاری از عملیات سازمان از حوزه فیزیکال به منابع الکترونیک و مجازی فراهم گردیده است. ما امروز ناچاریم به مولفه های یک سازمان مجازی فکر کنیم، بسیاری از مفاهیمی که در گذشته نیاز به تشکیلات و سخت افزار های عریض و طویل داشت امروز می تواند در یک تفکر سایبری به اهداف خود برسد و دفتر تبلیغات به این مساله به عنوان یک ارگان و سازمان، پایبند است و به سمت هوشمند سازی خودش حرکت می کند.

حجت الاسلام والمسلمین مسعودی قانون را در هر مجموعه ای فصل الخطاب دانست و گفت دفتر تبلیغات مجموعه ای قانون مند است و  بر این باور است که بسیاری از دستاورد ها و اهداف در پرتو انظباط سازمانی محقق می شوند و این انظباط تجلی عمده اش با تمرکز در ناحیه ی سیاست ها و اهداف و راهبرد ها خود را نشان می دهد ما می توانیم اقدامات خاص و دریافت های خاص بخشی و منطقه ای داشته باشیم اما فکر و عمل ما، بایستی فکر یکپارچه ی سازمانی باشد و بایستی به یک وحدت رویه و تمرکز به عنوان یک انظباط سازمانی نگاه کنیم  و نوع نگاه ما و برخورد و انتخاب ما بر اساس این مختصات شکل بگیرد.

وی در پایان به جایگاه ارزشمند و خطیر مرکز ملی پاسخگویی به عنوان یکی از ارکان دفتر اشاره کرد و گفت: در سطح دفتر نگاه به مرکز ملی پاسخگویی نگاهی راهبردی است، هعچنان که یکی از نکته های اصلی که مسئولین مختلف در بخش های مختلف نظام در مورد دفتر اشاره می کنند ماموریت مرکز ملی پاسخگویی دفتر است.

شایان ذکر است در پایان این نشست حجت الاسلام دیانت به عنوان سرپرست مرکز ملی پاسخگویی خراسان معرفی گردید و از تلاش های جناب آقای واقعی مدیر پیشین مرکز تقدیر به عمل آمد.

 
امتیاز دهی
 
 

بيشتر

























کلیه حقوق این سایت در اختیار دفتر تبلیغات اسلامی شعبه خراسان رضوی می باشد


 

 

   
خانه | بازگشت |
Guest (PortalGuest)

دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم (شعبه خراسان رضوي)
مجری سایت : شرکت سیگما