شریفی
ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی در فرایندهای آموزشی صباغیان، مدیر آموزش و پرورش ناحیه پنج مشهد، در جمع اعضای کارگروه آموزش مدرسین هوش مصنوعی، که با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برگزار گردید، بر اهمیت ارتقای سواد دیجیتال و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در نظام آموزشی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، این دوره‌های آموزشی با تدریس وحید شریفی رئیس دفتر ریاست و روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در چارچوب برنامه‌های میز آموزش و پرورش این نهاد برگزار شد.

صباغیان در این دیدار ضمن بررسی روند برگزاری دوره‌های آموزشی، از تلاش‌های استاد دوره، مدرسین و همکارانی که با هدف توانمندسازی کادر آموزشی در حوزه هوش مصنوعی فعالیت می‌کنند، تقدیر و تشکر کرد.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۵ مشهد در این نشست با بیان اینکه هوش مصنوعی به عنوان ابزاری تحول‌آفرین می‌تواند نقش مؤثری در ارتقای کیفیت یادگیری و مدیریت آموزشی داشته باشد، اظهار داشت:

تجهیز مدرسین و فرهنگیان به دانش هوش مصنوعی، گامی ضروری برای همگامی با تحولات فناوری در جهان و بومی‌سازی این فناوری در مدارس است.

وی در ادامه افزود:برگزاری این دوره‌های آموزشی با همکاری نهادهای علمی و فرهنگی، نشان‌دهنده پویایی و پیشگامی همکاران ناحیه پنج در مسیر تحول دیجیتال است و امیدواریم با تداوم این مسیر، شاهد ارتقای بهره‌وری در فرایندهای آموزشی و پرورشی باشیم.

در پایان این نشست، دکتر صباغیان ضمن قدردانی از اهتمام ویژه دکتر وحید شریفی، استاد دوره، و تمامی مدرسین و همکاران شرکت‌کننده، از حمایت‌های دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی و میز آموزش و پرورش دفتر در برگزاری این دوره‌های تخصصی تقدیر کرد و بر حمایت مستمر اداره از طرح‌های نوآورانه و فناورانه تأکید نمود. وی ابراز امیدواری کرد دستاوردهای این کارگروه، الگویی برای سایر نواحی و مدارس کشور باشد.

 
امتیاز دهی
 
 

بيشتر

























کلیه حقوق این سایت در اختیار دفتر تبلیغات اسلامی شعبه خراسان رضوی می باشد


 

 

   
خانه | بازگشت |
Guest (PortalGuest)

دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم (شعبه خراسان رضوي)
مجری سایت : شرکت سیگما